Leef Outdoor verzorgt leerzame teambuilding- en outdoor workshops voor bedrijven en instellingen. Wij zijn flexibel en niet gebonden aan een locatie. Het is geheel afhankelijk van wat het doel is van de training of workshop.

Met een aantal horecabedrijven en een camping in Groningen werken wij samen, waarbij er ook horeca mogelijk is.  Ook zijn er in het buitenland mogelijkheden met diverse uitdagende plekken.  

Wij maken een programma op maat, rekening houdend met de wens van de klant en de doelstelling(en). Buitensport is hierbij het middel tijdens het programma. Je zult dus hoofdzakelijk samen dingen gaan doen in een natuurlijke omgeving. Wij maken hierbij gebruik van ervarend leren doormiddel van buitensport en outdoor activiteiten. Hierbij zullen we meebewegen met de groep

Een aantal van mogelijke activiteiten:

- Constructie opdrachten in allerlei vormen en thema's

- Communicatie opdrachten

- Primitief koken/ Outdoor Cooking

- Oriëntatie opdrachten

- Avontuurlijke tochten waarbij op verschillende manieren verplaatst kan worden zoals; hiking, kanoën/kajakken of per mountainbike

- Grensverleggende activiteiten zoals;  klimmen, abseilen, survivalrun activiteiten etc.

- Bivakkeren en survivallen op een basic manier.

De genoemde activiteiten zijn voorbeelden. Een programma stellen we samen met u vast. Onze activiteiten vinden plaats onder deskundige begeleiding.

 

 

 

Contact gegevens

GSM
06 293 880 67
Kantoor
Stationsweg 26, 9921 PV Stedum
Stuur ons een email
Info@leefoutdoor.com
Advies nodig?
Vul het antwoordformulier in of bel ons!