Leef Outdoor is een initiatief van Cor Slager. Ik heb me gespecialiseerd in het aanbieden van buitensport inzetten als middel. Ik ben in het bezit van de benodigde diploma's en certificaten om deze methodiek veilig in te kunnen zetten binnen avontuurlijke activiteiten. 

Voor bedrijven en instellingen verzorgen we trainingen gericht op het samenwerkingsproces. 

Mijn beknopte cv:

In 2002 ben ik als 19-jarige mijn avontuurlijke carrière gestart als beroepsmilitair bij het Korps Mariniers. Na vier jaar met veel plezier gediend te hebben en diverse trainingen doorlopen te hebben zoals; de berg- en wintertraining in Noorwegen, trainingen in binnen- en buitenland en een missie, heb ik besloten om me verder te ontwikkelen buiten de militaire dienst. In 2006 ben ik gestart met de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk. Ik heb hier diverse werkplekken doorlopen op verschillende gebieden in de gehandicaptenzorg, psychiatrie en (gesloten) jeugdhulpverlening. Ik heb hier gewerkt met zowel jongeren als volwassenen met divers uiteenlopende problematieken.

Daarnaast volgde ik de Hogere opleiding voor buitensport instructeur en Outdoor management aan de Hanzehogeschool in Groningen . Om zo veilig de buitensport activiteiten aan te kunnen bieden. Tijdens de opleiding Outdoor Management heb ik me onder andere gespecialiseerd in Hike, survival en sportklimmen en ik ben in 2012 afgestudeerd.  Naast deze opleiding ben ik gedeeltelijk blijven werken binnen de hulpverlening, eerst binnen een gesloten jeugdinrichting in Groningen en daarna ben ik gaan als persoonlijk begeleider op een trainingshuis, waar we jongeren trainen (LVB) naar zelfstandigheid.

In mei 2017 heb ik het Postgraduaat Adventure Education aan Odysee Hogeschool in Brussel afgerond. Met deze opleiding heb ik me gespecialiseerd om groepsdynamica en ervaringsleren in te zetten binnen avontuurlijke activiteiten. 

Momenteel volg ik de deeltijd opleiding Psychomotorische therapie en bewegingsagogie aan het Windesheim in Zwolle. 

 

Contact gegevens

GSM
06 293 880 67
Kantoor
Stationsweg 26, 9921 PV Stedum
Stuur ons een email
Info@leefoutdoor.com
Advies nodig?
Vul het antwoordformulier in of bel ons!